Roquetes Turisme
Roquetes Turisme

Es presenta el nou web turístic de Roquetes

L’Ajuntament de Roquetes va presentar, el dimecres 22 de març de 2017, a la sala d’actes de la Biblioteca Mercè Lleixà, el nou web de Turisme, www.roquetesturisme.cat i la nova marca turística amb entitat pròpia, amb un logotip que busca diferenciar-se de les marques turístiques existents. Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

A la presentació van intervenir l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, el regidor de turisme, Joan Salvatella i la Laura Areste, dissenyadora de l’empresa Millennials Agency que ha realitzat el web.

L’alcalde, Paco Gas, va ressaltar que aquest nou web, sirà una bona eina per promocionar la ciutat i fer valdre els productes que té i sobretot dinamitzar l’economia local.

El regidor de turisme, Joan Salvatella, va explicar que l’objectiu del nou web www.roquetesturisme.cat és potenciar els actius més importants del municipi, el Port de Caro, la Via Verda i l’Observatori de l’Ebre. Salvatella va resaltar que ha volgut fer un web que tingui identitat pròpia, que es distingeixi clarament de la resta de webs oficials i amb un missatge molt clar.

La nova marca turística és un logotip que està format per la silueta del Port amb el cel roginós d’una tarda d’estiu, a sota dues franges de colors, una verda representant la plana d’oliveres i l’altra blava representant el canal de la dreta de l’Ebre que passa pel mig de Roquetes, i a sota del logotip de la frase “Viu la muntanya”.

El nou web www.roquetesturisme.cat ha estat realitzat per l’empresa Millennials Agency conjuntament amb l’empresa Gubiana dels ports i la col·laboració de la Tècnica en turisme de l’Ajuntament, que han elaborat els continguts del web.

El regidor de turisme, Joan Salvatella, també va voler agrair la col·laboració d’empreses, associacions i entitats del municipi que han participat en el projecte, cedint per exemple les espectaculars imatges del cim de Caro enregistrades amb un dron, que serveixen per donar la benvinguda als visitants de la pàgina web. Laura Areste, dissenyadora del web, va explicar que la informació que s’hi pot trobar està estructurada en tres seccions, propostes, serveis i agenda. Hi ha propostes de Senderisme, BTT, Cicloturisme, Nordic Walking, Via Verda, Astronomia i una agenda d’activitats i notícies de les entitats del municipi.

Joan Salvatella va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer quines seran línies estratègiques i objectius que vol portar a terme per potenciar el turisme a Roquetes. A més de la creació d’aquesta pàgina web i la creació d’una marca turística amb un logotip propi que s’identifiqui i diferenciï de la resta de marques, també es vol identificar i potenciar els actius de la població per fer-los atractius per a la gent del territori i visitants, millorar la senyalització turística del municipi i adherir-se al segell de Turisme Familiar.

Finalment el regidor de turisme va desvelar que està treballant en dos futurs projectes a llarg termini, la senyalització de la carretera del Port com principal port de muntanya de Catalunya i la creació d’un centre BTT a Roquetes.

1 Comments

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Nou mapa del cicloturisme a les Terres de l’Ebre

Les Terres de l’Ebre volen potenciar-se com a destí de cicloturisme i de fet ja fa temps que hi treballen. No els hi falten atractius, el Delta de l’Ebre ofereix des de fa anys un munt d’itineraris molt planers, la

Llegir més ›

L’estació meteorològica de l’Observatori de l’Ebre entra al selecte club d’estacions centenàries de l’OMM

Roquetes, 2 de juny de 2017 – En el seu 69è Consell Executiu i  a petició de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), l’Organització Meteorològica Mundial (OMM) ha reconegut l’estació meteorològica de l’Observatori de l’Ebre com a estació centenària, conjuntament amb

Llegir més ›

Els Ports acolliran a l’octubre la primera edició de l’Ultra Bike Els Ports 2017

Un recorregut de 143km que passarà per 6 poblacions i 4 termes municipals més de l’espai natural. Un nou projecte esportiu a les Terres de l’Ebre que “conjuga novament la pràctica de l’esport i l’excel·lència dels espais naturals de les nostres

Llegir més ›

Un estudi de l’Observatori millora les prediccions de la vulnerabilitat de la xarxa de transport elèctric

L’EOS, el butlletí de notícies de l’Unió Americana de Geofísica (AGU), es fa ressò d’un article liderat per J.M. Torta, de l’Observatori de l’Ebre, realitzat en col·laboració amb un grup de l’Institut Geomodels de la Universitat de Barcelona, i publicat

Llegir més ›